Vi laver alt!

D-TOP AS' mission er at levere tryksager i digital produktion med sikkerhed for kvalitet, fleksibilitet og hurtig levering, herunder produktion og bestræbelse på afsendelse samme dag.

D-TOP AS producerer og leverer digitale tryksager med variable data i større og mindre oplag.
D-TOP AS kan med baggrund i ovenstående levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Se mere på vores website: d-top.dk

BROCHURE/
FOLDERE

Profilér din virksomhed eller produkter med en flot brochure. Hos D-Top AS kan vi levere brochurer, som er trykt i højeste digitale kvalitet. Foldere er et effektivt redskab i din markedsføring. Brug foldere som enkel og farverig markedsføring, som du nemt og hurtigt kan få ud til din målgruppe, når du skal præsentere virksomheden eller nye produkter. Ingen opgave er for stor eller lille.

LØSBLADE/
FLYERS

Med iøjnefaldende flyers og løsblade kommer du hurtigt og effektivt ud med dit budskab til målgruppen. Hos D-TOP AS leverer vi smukke flyers og løsblade i både store og små oplag, og altid i den højeste kvalitet. Kontakt os for tilbud, der passer til netop dit behov.

POSTKORT/
VISITKORT

Visitkortet er ofte det indtryk du efterlader ved kunder og forretningsforbindelser. Hos D-TOP AS producerer vi alle typer visitkort, og altid i højeste kvalitet på kraftigt blank eller mat karton, og med mulighed for en ekstra finish i form af ex. softtouch kachering. Brug dine postkort, som en del af markedsføringen. Postkort er en effektiv og enkelt metode til at kontakte netværk og kunder med.

PLAKATER

Brug flotte plakater til messer og udstillinger, og fang potentielle kunders opmærksomhed. Hos D-TOP AS leverer vi plakater i alle størrelser, trykt på slidstærkt materiale.